NOTÍCIES

_______________________________________

 

Programa i cartell de festes

Vos adjuntam el cartell de les festes d'enguany i el programa. També vos recordam que demà, dia 2 de maig de 2011, a les 21.00 al teatre Victòria es celebrarà la tradicional assemblea general de tots els participants del Firó.

 

Jornades de prevenció pel Firó

Des de les Regidories de Serveis Socials, Joventut i Cultura i els Col·lectius de Firó estam organitzant unes jornades de prevenció de cara al Firó us adjuntam informació per si són del vostre interès.
La primera d'aquestes activitats serà una excursió, el dissabte, 16 d'abril, per rememorar els fets de l'11 de maig de 1561, us adjuntam informació i circuit per si us animau.

 

Concurs de fotografia, Firó : passat i present

Us adjuntam un fulletó amb les bases del concurs de fotografia El Firó: passat i present per si estau interessats en participar, en tot cas us demanam, si és possible, que en fasseu difusió.

Feis clic aquí per descarregar-lo.

 

Petita història del Col·lectiu de Pageses

Aquesta vegada us adjuntam un document amb la història del col·lectiu de Pageses

Feis clic aquí per descarregar-lo.

 

Cartell de la Nit Jove

Us adjuntam el cartell de la Nit Jove d'enguany.

Feis clic aquí per descarregar-lo.

 

Decàlegs de Seguretat del Firó 2010 (12 - 3 - 10)

Us penjam els decàlegs de seguretat del Firó d'enguany. Podeu descarregarlos clicant aquí pel decàleg d'armes i aquí per al dels participants.

 

Llegenda de les Valentes Dones i termini per cartells i camisetes

Us informam que hem penjat la història de les Valentes Dones a "Llegenda Valentes Dones". També informam que ja està obert el termini dels cartells i camisetes.

 

Eleccions Valentes Dones 2010 (03 - 02 - 10)

Us adjuntam les fotos de les candidates a Valentes Dones d'enguany. La votació és dia 6 de Febrer de 20:00 a 22:00 al C.P. Victòria per a totes les majors de 16 anys. Pensau a dur DNI!!!

Us recordam també que l'Assamblea es celebrarà dia 5 de febrer a les 20:30. Pensau a dur els fulls que us han enviat per correu. Si no els teniu,

pitjau aquí per descarregar-lo.

Finalment, us volíem anunciar que el pregoner d'enguany serà en Joan Rullan Vallcaneres "Pauló"

_______________________________________

 

Pàgina Web del Col·lectiu de Moros  
 
Pàgina Web del Col·lectiu de Sant Ponç 1561